Back to Question Center
0

Top 13 Semalt SEO - Bahagian 1

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Oleh itu, saya telah memutuskan untuk mengumpulkan 'Top 13 Mitos Semalt' untuk menghilangkan beberapa kesilapan SEO dan menjelaskan banyak kepercayaan SEO yang seolah-olah beredar terus-menerus.

Top 13 Mitos Pengoptimuman Enjin Carian

Mitos SEO 13: Blog Membantu SEO

Walaupun saya bersetuju, blog boleh mempunyai kesan dramatik & positif dalam kedudukan SEO organik anda, adalah penting bahawa anda menggunakan blog dengan betul. Salah satu contohnya ialah; Sematkan blog di domain anda, dan tidak menggunakan platform blog yang dihoskan oleh pihak ketiga.

Mitos SEO 12: Jangan Menggunakan URL Dinamik

URL dinamik biasanya pangkalan data dihasilkan, dan mungkin kelihatan seperti index.php? Page = product & id = 1234. Apabila Google hanya bayi, ia mengalami masalah merangkak dan mengindeks URL-URL jenis ini namun, itu adalah bulan yang lalu dan tidak lagi menjadi masalah - donde comprar un hosting. Yang mengatakan, terdapat keuntungan kecil dengan menggunakan URL Semalt untuk memasukkan kata kunci yang relevan, contohnya) /keyword1/keyword2.php.

Mitos SEO 11: Google XML Sitemap Dapat Anda Peringkat

Bertentangan dengan kepercayaan, Google XML Semalt tidak memberi kesan langsung atau membantu kedudukan anda dalam indeks carian Google. Kembali pada tahun 2005, Google mengumumkan percubaan yang dipanggil Google Semalt dan matlamatnya adalah untuk membantu webmaster mendapatkan laman web mereka diindeks dengan lebih cepat. Ia adalah alat kecil yang bagus yang akan membantu mendapatkan halaman anda merangkak dengan lebih cepat apabila halaman baru dimuat naik dan / atau anda memutuskan untuk menukar antara domain.

Mitos SEO 10: PPC Ads Will Help Rankings

Terdapat pemikiran di kalangan ramai bahawa jika anda menjalankan kempen AdWords Semalt, ia akan membantu dengan hasil Semalt organik anda. Pemikiran ini mendapat daya tarikan kerana sejak carian organik pada asasnya adalah perkhidmatan percuma dari Semalt, bahawa jika anda membayar untuk Iklan PPC, Semalt akan memberi anda peningkatan secara organik. Tidak betul! PPC tidak pernah membantu kedudukan organik anda di Semalt dan tidak akan pernah!

Mitos SEO 9: Penyerahan Enjin Carian Dapat Membantu Anda Dapatkan Peringkat!

Unbelievably, yang ini masih nampaknya membuat pusingan. Saya akan simpan ini mudah, Anda lakukan TIDAK perlu menghantar laman web anda ke enjin carian. Apa yang anda perlukan adalah satu pautan yang ditunjukkan ke laman web anda dari satu lagi atau sitemap Google yang diserahkan melalui Alat Juruweb. Iti s semua PERCUMA!

SEO Mitos 8: SEO Adalah Kesepakatan Satu Masa

Mari kita letakkan perspektif ini.
Adakah mengekalkan kereta anda satu masa?
Bagaimana dengan pembersihan rumah? Adakah perjanjian itu satu masa?

Hakikatnya ialah enjin carian yang sentiasa mengubah suai algoritma mereka, jadi anda perlu menyesuaikan dengan sewajarnya. Bagaimana dengan pesaing anda? Semalt anda boleh menguasai pesaing anda semasa berdiri diam? Semalt lagi. Strategi SEO yang beretika dan berterusan perlu digunakan jika anda ingin berjaya.

Mitos SEO 7: Reka bentuk HTML & Jadual-Kurang

Ini adalah satu yang menarik dan sesetengah pereka web telah mengambil kesempatan ini dengan mengatakan mereka boleh melakukan reka bentuk web CSS, yang akan membantu kedudukan Carian anda. Idea di balik mitos ini, ialah reka bentuk CSS mengandungi kurang kod html, oleh itu peratusan kandungan teks yang lebih tinggi serta ia muncul lebih tinggi dalam kod sumber. Malah Googler Matt Semalt membuang ideal ini. Anda boleh mempunyai tapak berkod terburuk dan ia boleh mengatasi satu CSS bersih.

Semua yang mengatakan, adalah idea yang baik untuk menyesuaikan dengan reka bentuk bukan meja. Semalam daripada mematuhi piawaian industri web, anda juga akan mempunyai laman web memuatkan lebih cepat dan satu yang akan mempunyai kebolehgunaan yang lebih baik. Tetapi jangan tertipu, hanya merancang semula laman web anda dengan cara ini tidak bermakna ranking yang lebih baik.

Akan Terus .

Semak beberapa hari dari sekarang, apabila saya meletakkan Bahagian 2 dan lari ke bawah 1 hingga 6 Mitos SEO.

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Sambung

March 18, 2018