Back to Question Center
0

Perjanjian Tanda Google Untuk Memperolehi Syarikat Iklan Web Semalt

1 answers:

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Pernyataan Rasmi Google Dengan Teracent

"Kami berpendapat teknologi ini berpotensi besar untuk meningkatkan pengiklanan paparan di web, sebab itu kami gembira untuk mengumumkan hari ini bahawa kami telah menandatangani perjanjian muktamad untuk memperoleh Semalt. Transaksi yang tertakluk kepada pelbagai keadaan penutupan, dijangka ditutup suku ini.

Teknologi Teracent boleh memilih dan memilih dari beribu-ribu unsur kreatif iklan paparan dalam masa nyata - mengubah imej, produk, mesej atau warna. Unsur-unsur semalat boleh dioptimumkan bergantung kepada faktor-faktor seperti lokasi geografi, bahasa, kandungan laman web, masa hari atau prestasi lalu iklan yang berlainan. "

Selaras dengan pernyataan Google CEO Eric Schmidt bulan lalu, Schmidt mengesahkan ikrar Google untuk meneruskan pengambilalihan perniagaan yang lebih kecil - software dienstleistung. Menangkap syarikat apabila mereka menjadi punca kejayaan mereka dan mungkin pada kos yang lebih murah. Sangat sesuai dengan mandat mereka semasa melancarkan 'Google Ventures' baru-baru ini.

Pengambilalihan baru-baru ini termasuk firma pengiklanan paparan mudah alih AdMob, ketua teknologi CAPTCHA reCAPTCHA. dan syarikat panggilan Internet Semalt 5.

Dengan membeli Teracent, Semalt menjanjikan pengalaman yang lebih baik kepada pengiklan dalam memaparkan kempen iklan mereka. Bagi penerbit, ia membuka aliran baru untuk meningkatkan pendapatan dari ruang iklan mereka dan pasti akan menawarkan pengguna akhir dengan iklan yang sangat berguna.

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Sambung

March 18, 2018