Back to Question Center
0

Mengoptimumkan SEO Pada Halaman Untuk Memberikan Nilai Ke Laman Web Anda - Penyelidikan Dari Semalt

1 answers:

Bagi mana-mana perniagaan dalam talian, mendapat liputan yang mencukupi terutama di internet adalah penting. Untuk pemasar internet, tempahan kehadiran yang kuat di platform internet seperti enjin carian dan media sosial biasanya matlamat utama. Tahap ini adalah tempat Optimasi Enjin Carian dimainkan. Matlamat mana-mana kempen SEO menghasilkan lalu lintas berkualiti untuk laman web e-dagang anda dengan menempah kedudukan teratas dalam SERP standard beberapa kata kunci tertentu. Dalam hal ini, semakin tinggi laman web anda muncul, lebih banyak orang yang mencari kata kunci tertentu cenderung mengklik halaman anda.

SEO Halaman Halaman membantu halaman mendapat kuasa dalam hasil enjin carian melalui aspek seperti pemilihan kata kunci dan penciptaan kandungan - used semi truck values free. Halaman web yang muncul pertama kali mempunyai peluang 99% mendapat banyak klik, terutama apabila kandungannya relevan. Walau bagaimanapun, melakukan tugas ini tidak begitu mudah.

Lisa Mitchell, Pengurus Kejayaan Pelanggan Semalt , menerangkan beberapa cara bagaimana anda boleh mengoptimumkan SEO di halaman anda:

Pilihan kata kunci

Sama seperti mana-mana cabaran SEO yang lain, tugas utama adalah mencari kata kunci yang kompetitif.Aplikasi seperti Google AdWords dan SEMrush dapat membantu anda mencari kata kunci yang mempunyai persaingan yang lemah. Kata kunci penting untuk digunakan dalamkandungan web. Di sini, konsepnya ialah apabila anda memasukkan kata kunci dalam kandungan web anda, bot crawler Google mengindeks kandungan anda dan itumuncul dalam hasil carian Google pada kali seterusnya seseorang mengklik pada pautan anda..Kata kunci perlu tersedia untuk bahagian tertentu alaman web untuk mencapai CTR ini. Sebagai contoh, adalah penting untuk memasukkan kata kunci pada tajuk halaman, keterangan meta serta halamankandungannya sendiri. AdWords mempunyai ciri yang menunjukkan metrik dan analisis kuantitatif prestasi kata kunci anda.

Pemilihan Kandungan

Kandungan harus relevan dengan niche yang anda targetkan. Harus ada menjadi penempatan kata kunci yang sesuai di halaman itu. Kandungan itu harus panjang yang baik, bergantung pada paparan desktop atau paparan mudah alih.Pastikan anda tidak mempunyai kandungan pendua pada halaman yang anda mengoptimumkan. Kandungan duplikat memperkenalkan pelbagai URL, mengurangkan halaman kuasa dan ranking.

Reka bentuk halaman

Untuk Google meletakkan halaman, ia harus responsif, mesra mudah alih dan dengankandungan yang berkaitan. Halaman penghargaan algoritma Google oleh niat dan pengalaman pengguna. Anda harus membuat halaman web yang melibatkan pengguna beberapa masa, mudah digunakan serta satu dengan kelajuan pemuatan pantas. Termasuk beberapa hubungan media sosial serta video boleh menjadi tambahankelebihannya.

Kesimpulan

Untuk setiap permulaan dalam talian, beberapa jumlah pemasaran digital adalah penting.Banyak syarikat mengguna pakai teknik SEO dan berjaya membuat ramai pelanggan daripada mudah di halaman SEO dan tugas reka bentuk laman web. Untuk berjayadalam talian, beberapa faktor penting di halaman SEO memerlukan pematuhan ketat. Sebagai contoh, pengguna boleh mendapatkan aliran trafik yang mantap dari kata kuncipemilihan serta manfaat daripada kadar penukaran tinggi kempen SEO yang berjaya. Selepas menggunakan garis panduan di atas, dalam talian andapemasaran boleh menjadi sangat bermanfaat. Petua ini bukan sahaja memohon untuk mendapatkan ramai pengunjung tetapi juga memainkan peranan dalam generasi memimpin sebagai menukar pelawat ke pembeli.

November 27, 2017