Back to Question Center
0

Panduan Dari Semalt: Bagaimana Perniagaan Anda Akan Digital

1 answers:

Bagi kebanyakan syarikat, kemajuan teknologi era digital baru membentangkanpotensi tanpa had. Banyak firma yang sedang dalam talian kerana potensi trend Search Engine Optimization (SEO). Oleh itu, ia adalahpenting bagi perniagaan untuk memeluk internet sebagai saluran pemasaran baru, yang boleh menjadikan perniagaan berkembang dengan baik.

Untuk menjadikan perniagaan digital anda berjaya dalam talian, pertimbangkan aspek-aspek ini dengan tepatditerangkan oleh Oliver King, Pengurus Kejayaan Pelanggan Semalt .

1. Mesin pintar

Buruh Mesin menggantikan usaha manusia dengan pantas - mustela lotion for cradle cap. Dalam kes lain, terdapat kenaikanpenggunaan peranti pintar. Dalam Internet Perkara (IoT), penganalisis meramalkan bahawa menjelang 2020, lebih daripada 20.8 bilion "mesin pintar"akan menggunakan sambungan internet. Menurut teknologi terkini, peranti pintar biasa mempunyai keupayaan seperti:

  • Automasi seperti kereta memandu sendiri
  • Sensing (seperti sensor IOT seperti NFC)
  • percetakan 3d untuk mencipta banyak 3d renderings secara fizikal
  • API Perkongsian yang membolehkan ekosistem dalam talian baru
  • Interaksi pengguna seperti pengecaman pertuturan, cap jari danmenapis carian secara peribadi

2. Pengkomputeran Kognitif

Kecerdasan Buatan (AI) mengambil alih fungsi mesin pintar.Melalui interkoneksi teknologi yang berbeza, komputer kognitif boleh menyebabkan, berinteraksi, belajar dan memahami dunia manusia..Pada masa ini, mesin pintar dengan kecerdasan buatan melengkapkan kerja orang. Mereka membantu dalam aspek sepertiramalan serta pandangan tentang perubahan yang berharga. Di dunia perniagaan, komputer boleh menganalisis trend dan memberikan penyelesaiandengan kemungkinan kejayaan yang tinggi.

3. Perubahan mengganggu

Teknologi sangat dinamik terutama ketika datang ke IT. Perkembangan ini bermaknabahawa anda perlu bersedia untuk merangkul cara-cara baru untuk lebih baik dari perniagaan anda. Teknik baru mungkin termasuk gangguan besar seperti itusebagai mengupah lebih ramai pekerja dan mencari penggunaan beberapa pekerja yang tidak sah. Gangguan boleh melibatkan kakitangan anda untuk beberapa latihan dalam talianteknik seperti pembinaan kemahiran. Gangguan seperti ini tidak akan diambil perlahan oleh kebanyakan pekerja. Seperti beberapa orang yang menentang, adalah kewajipan andameyakinkan mereka tentang kepentingan pendekatan dan faedah jangka panjang dalam syarikat.

4. Teknologi Digital

Ini termasuk faktor-faktor di atas serta era data dan analisis. Baruperniagaan bermula kerana banyak kemungkinan internet dan komputer muncul. Sebagai contoh, dalam dunia peralatan,laman web mempersonalisasikan pengalaman mereka melalui kandungan yang disempurnakan untuk pembaca. Enjin carian seperti Google mempunyai keupayaanmeramalkan item carian yang anda cari. Untuk kes lain, pengiklanan yang disasarkan telah mengambil alih internet membawa gambaran yang lebih baikdaripada analisis pasaran.

Kesimpulan

Syarikat boleh pergi dalam talian untuk mendapatkan bekalan pelanggan yang mantap. Melalui SEO, penggunamewujudkan kehadiran jenama yang kukuh serta menempah tempat yang sihat di SERPs untuk satu set kata kunci yang diberikan. Keadaan ini adalah hatipemasaran dalam talian. Setiap perniagaan cuba mencapai kesan ini. Faktor-faktor di atas boleh mendorong perniagaan anda ke arah penggabunganplatform digital mengenai beberapa aspek penting yang dimilikinya oleh firma.

November 27, 2017