Back to Question Center
0

Pemasaran Mudah Alih - Überzeugende Tipps Von Semalt

1 answers:

Teknologi mudah alih telah merevolusikan setiap aspek kehidupan kita. Aperanti yang pernah digunakan untuk apa-apa tetapi membuat panggilan telefon dan menghantar mesej teks kini menjadi sumber maklumat serba boleh mengenai cuaca,berita, hiburan dan semua tawaran lain dari internet. Ia hanya masalah masa sehingga membeli-belah membuat jalan ke peranti mudah alih. Sekarang industri ini berayun, membawa trend runcit untuk kebanyakan perniagaan kecil - umzug auto in die schweiz.

Bagi usahawan runcit, adalah penting untuk menjadi mahir dalam teknologi mudah alih danmencari jalan untuk memanfaatkan sepenuhnya manfaatnya. Mewujudkan strategi yang baik untuk perdagangan mudah alih akan memerlukan pemahaman yang hebat mengenai pilihan apa anda mempunyai untuk mendapatkan pengguna untuk berurusan dengan anda di telefon bimbit mereka. Sebaik sahaja anda memahami aspek pemasaran mudah alih, andaakan menjadi tonggak di hadapan pertandingan.

Ivan Konovalov, Pengurus Kejayaan Pelanggan Semalt ,menggambarkan bagaimana untuk mempromosikan dagangan melalui akses mudah alih.

Teknik Pemasaran yang Anda Perlu Belajar

Tidak kira saluran jualan, agak mudah untuk mencari produk jika anda tahu bagaimana iadipanggil. Biasanya, anda boleh mencarinya di laman web, atau pekerja yang akan mengarahkan anda ke sana. Walau bagaimanapun, kesederhanaan proses memudar jika anda tidak pasti apa yang anda cari. Dengan banyak produk yang tersedia dari peruncit dalam talian, ia menjadi satu cabarancari ia..

Di sinilah carian ramalan masuk. Dalam kes ini, aplikasi atau laman web boleh diambilbeberapa aksara pertama yang anda masukkan dan memberi anda pelbagai pilihan. Dengan carian ramalan, anda mempunyai peluang yang lebih baiktidak menentu pada produk yang ingin anda beli. Ini adalah alat yang berharga kerana kebanyakan pengguna mudah alih tidak mahu melakukan banyak menaip.

Selain carian ramalan, ada cara lain untuk mengarahkan pelanggan kepada anda terlebih dahulu.Cara terbaik untuk melakukan ini, tentu saja, adalah mendapatkan mereka untuk memuat turun aplikasi anda dan membeli produk yang anda tawarkan. Teknik terbaik seterusnya adalah membimbingcarian internet mereka ke laman web anda di hadapan laman web lain yang menyediakan perkhidmatan serupa. Ini dicapai melalui pengoptimuman enjin carian.Dengan berbuat demikian, anda akan menjamin diri anda lebih banyak klik dan dengan itu lebih banyak jualan.

Hari ini, aspek-aspek yang menghadkan pandangan sesuatu produk, seperti katalog kertaskiri pada masa lalu. Sekarang, satu-satunya had adalah pelan data pengguna, yang boleh dengan mudah dilangkau dengan wifi. Oleh itu, peruncit kini boleh melihat abilangan gambar yang tidak terhingga di telefon mereka kerana mereka sendiri.

Hasilnya, pembeli tidak lagi berhati-hati. Mereka boleh melihat produkdari mana-mana sudut, mudah dan cepat. Ini memastikan bahawa mereka tidak perlu membimbangkan diri dengan prospek kejutan yang tidak menyenangkan sebaik sahaja produk telah dihantar.

Kesimpulan

Pemasaran menggunakan telefon bimbit bukan hanya sebagai versi pemasaran yang lebih kecil dan sederhana untuk pengguna komputer peribadi. Ia mempunyai pertimbangan uniknya sendiri yang memerlukan teknik khas. Sebaik sahaja anda melaksanakannya, anda akan menjadimenuai manfaatnya tidak lama lagi.

November 27, 2017