Back to Question Center
0

Semalat Dicas De Compartilhamento Como Melhorar Sua Taxa De Conversão Do Site

1 answers:

Michael Brown, Pengurus Kejayaan Pelanggan Semalt percaya bahawa kadar penukaran adalah kunci kepada kejayaan mana-mana perniagaan dalam talian.

Menarik pengunjung ke laman web tidak mencukupi kerana ia hanya memenuhi satu matlamat, iaitu untuk mencetuskan minat pelanggan. Mereka perlu melakukan komitmen sepenuhnya untuk membuat pembelian, yang merupakan penukaran apa sahaja. Walau bagaimanapun, untuk mendapatkan orang untuk menukar tidak mudah. Teks berikut menyajikan beberapa pertimbangan penting untuk prinsip kadar penukaran yang boleh digunakan oleh perniagaan - registration telangana in.

Kelajuan

Pelanggan tidak mempunyai banyak masa untuk membazirkan masa kini. Antara kehidupan yang sibuk dan obsesinya pada tablet dan telefon pintar mereka, mereka memerlukan versi "tiga saat" untuk semua yang mereka lakukan. Sekiranya pelanggan melayari laman web perniagaan dan laman web mengambil masa terlalu lama untuk bertindak balas, atau tidak memuat sama sekali, kemungkinan besar mereka akan meninggalkan laman web tersebut dengan segera. Tidak mustahil bagi mereka untuk mempercayai produk dari syarikat yang tidak mengambil masa untuk meningkatkan pengalaman mereka dengan meningkatkan kelajuan laman web. CXL.com menyokong pendapat ini dalam satu artikel yang mengatakan bahawa 57% pelanggan tetap berada di tapak selama maksimum tiga saat sebelum memutuskan untuk pergi.

Kesederhanaan

Sama dengan prinsip terdahulu, orang tidak mempunyai masa yang mencukupi untuk menyampaikan persembahan yang panjang dan menarik. Mereka hanya berminat dengan apa yang dimaksudkan untuk mereka..Ia tidak bermakna perniagaan tidak dapat menghibur mereka sepanjang jalan. Ia hanya bermakna bahawa ia harus mengelakkan spek panjang yang berpotensi kehilangan makna. Maklumat langsung mempunyai lebih banyak kadar penukaran. Walaupun menggunakan data besar, pemasar perlu ingat untuk memecahnya menjadi lebih kecil dan mudah difahami.

Fokus Laser dengan CTA

Setakat ini, semua prinsip mendesak turun ke bawah. Walaupun perniagaan mengoptimumkan kandungan untuk memastikan kelajuan dan kesederhanaan, ia juga perlu meminta jualan. Sebagai pemasar, ia mengalahkan logik jika seseorang mengharapkan pelawat untuk menukar tanpa meminta mereka berbuat demikian. Dalam hal ini, panggilan-tindak yang jelas dan ringkas untuk halaman pendaratan perlu memadai. Ironinya, beberapa butang CTA, diletakkan secara strategik pada halaman yang berlainan di laman web, kurang berkemungkinan untuk meningkatkan kadar penukaran. CTA tunggal, ditulis dengan baik dan singkat adalah cukup.

Kenal pasti dan Menganalisis Penonton Sasaran

Sebelum melakukan apa-apa lagi, pemasar perlu membuat penyelidikan mengenai siapa perniagaan yang ingin ditukar, penonton yang dicadangkan dan demografi sasaran. Tidak ada gunanya meletakkan maklumat secara sembunyi-sembunyi di laman web tanpa arahan yang jelas. Apabila penyelidikan selesai, pasukan pemasaran kemudian dapat menyesuaikan semua kandungan dalam penulisan iklan, media sosial, blog, dan keseluruhan rancangan pemasaran untuk mencerminkan keperluan kumpulan sasaran. Dengan berbuat demikian, nampaknya pelanggan bahawa niat di belakang meletakkan kandungan di sana secara khusus bertujuan untuk membentangkan penyelesaian kepada masalah mereka. Dalam satu perkataan, tidak kira siapa penonton, tiada siapa yang suka membuang masa.

Elakkan Pesan Keluar

Selepas mengenal pasti khalayak sasaran, pemasar perlu memastikan bahawa kandungan yang mereka sediakan adalah sesuai dengan keperluan mereka. Singkatnya, segala-galanya yang disampaikan sepatutnya mencerminkan kembali kepada jenama. Melampaui negatif menjejaskan kepercayaan dan keyakinan yang menyebabkan kehilangan pelanggan kerana mereka tetap setia kepada jenama yang berpegang pada apa yang mereka janjikan.

Kesimpulannya

Penukaran adalah kejayaan perniagaan, mengikut prinsip-prinsip ini menjamin bahawa ia menjadi prospek kepada pelanggan.

November 28, 2017