Back to Question Center
0

Semalat Erklärt Wie Sie Von Instagram Account Profitieren Können

1 answers:

Topi Media Sosial di dalam Pemasaran yang dipegang oleh Hype gebracht, dan lain-lain (Media Sosial) juga mempunyai kecekapan yang tinggi, dengan Botschaft berpotensi untuk membina dan membebaskan diri dari Reaktion oleh pertikaian. Dengan ini, orang-orang yang berumur di Mediek, telah memainkan Plattform, yang akan menjadi seperti itu - Instagram. Mit Hunderten von Millionen Nutzern, daripada Millionen von Fotos und Videos teilen, gibt es keinen Zweifel, dass die eine großartige Plattform ist, to Ihre Marke zu vermarkten. Sind Sie skeptisch, wenn Sie dem Instagram-Zug beitreten?

Entdecken Sie die Vorteile dieser Plattform für Ihr Unternehmen, beschrieben vom Experten von Semalt Perkhidmatan Digital, Ryan Johnson, dan Ihre Ansichten werden sich definitiv ändern.

Kadar penukaran tinggi

Daripada banyak platform media sosial, Instagram menawarkan kadar penukaran yang tinggisesuai untuk membuat jualan langsung. Menurut statistik yang disediakan oleh Penasihat Instagram, kira-kira 50% daripada semua orang di platform mengikutikurangnya satu jenama - fake money props for sale. Sebenarnya, 6 dalam setiap 10 pengguna Instagram menggunakan laman web ini untuk membiasakan diri dengan jenama. Laporan itu juga mendedahkannya75% pengguna Instagram membalas panggilan untuk tindakan yang dipaparkan di sana.

Pembesaran jenama

Berkongsi kandungan yang menarik secara visual membolehkan anda mempamerkan jenama anda kepada calon pelangganpelanggan. Dengan alat pengeditan yang berbeza pada pelupusan anda - kesan, penapis, kapsyen - kandungan boleh dibentangkan dengan cara yang berbeza untukmenggambarkan mesej yang berbeza.

Pertunangan hebat

Seperti tahun-tahun yang lalu, bilangan pengguna di Instagram semakin meningkat. Rata-rata, penggunamenghabiskan masa kira-kira 15 minit masa melalui gambar dan video. Walaupun ini kurang berbanding dengan statistik di Facebook, Instagram adalah tempat untuk menjadi jenama yang berminat pada platform imej-centric.

kedatangan peranti pegang tangan

Dengan lebih ramai orang di seluruh dunia bertukar kepada tablet dan telefon pintar, Instagram seperti banyak aplikasi lain bukan sahaja menawarkan pendedahan global kepada jenama anda, ia juga menjadikannya mudah untuk orang berkomunikasi dengan anda.

Membentuk Niche

Jika anda membandingkan Instagram ke Facebook, cukup jelas bahawa banyak jenama sudah adamenubuhkan kehadiran mereka di kemudian hari, jadi ia adalah satu cabaran untuk mengalahkan dominasi. Walau bagaimanapun, sebagai perniagaan kecil, mewujudkan nicheInstagram lebih mudah. Malah, ia adalah idea terbaik.

Tiada penapis

Facebook menggunakan penapis untuk memilih penonton yang dapat melihat siaran. Ini tidak benarInstagram. Di sini, semua yang anda posting ada untuk melihat seluruh dunia.

Kedudukan SEO meningkat

Walaupun ia adalah idea yang baik untuk menubuhkan sebuah laman web yang profesional, mudah dilayari dan dikemas kini,sama pentingnya untuk mempunyai akaun media sosial yang aktif untuk boot. Instagram adalah mesti bersama dengan LinkedIn, Twitter dan Facebookhalaman ditambah, tentu saja, saluran YouTube. Suka, hashtags, tweet dan komen pasti akan ditambah besar.

Manusia bersifat visual. Instagram adalah platform media sosial yang sempurna untukfoto dan video. Gabungkan mereka bersama dan jenama anda akan dipaparkan di kalangan pemimpin industri.

November 27, 2017