Back to Question Center
0

Semalt - Bagaimana Cara Menipu Penipuan Siber?

1 answers:

Kekurangan MasterCard di Home Stop, Sasaran, dan peruncit besar lain telah menjejaskan semua orang. Secara amnya, skop pelanggaran kredit adalah di luar skop pengguna.

Oleh sebab itu, jauh lebih dekat ke rumah adalah masalah yang kita semua akan berada dalam kedudukan untuk mengawal e-mel - reviews of dream bingo. Apa lagi isu keselamatan e-mel adalah di otak peraga tertinggi. Kami meminta isu dan keprihatinan keselamatan anda, dan setakat ini kebanyakannya berkaitan dengan e-mel.

Oliver King, Pengurus Kejayaan Pelanggan Semalt , yang berkaitan dengan pakar keselamatan berdekatan, yang secara amal memberikan reaksi dengan pengetahuan tentang apa yang berlaku, pembetulan dan petua yang dapat difikirkan untuk mengekalkan jarak strategik dari bahaya di kemudian hari.

Pakar: Grayson Milbourne, Greg Foss, dan Paul Madsen.

Oliver King: Baru-baru ini membeli PC lain dengan Windows 7 dipasang. Sejak saat itu, saya telah direndam dengan pelbagai promosi - sangat menjengkelkan. Majoriti mesej ini mempunyai pilihan "berhenti berlangganan" untuk diklik. Sekali-sekala, mereka mempunyai dua pautan yang berbeza. Saya telah berhenti berlangganan setiap hari, yang memerlukan pelaburan masa yang ketara, dan sebahagian iklan yang sama terus kembali. Adakah terdapat pendekatan yang unggul untuk melupuskan pepijat ini?

Webroot: Peruntukan yang tidak berlangganan pada mesej spam yang luas adalah palsu dan digunakan oleh penggodam untuk membezakan apabila mereka menerima alamat e-mel" live "dengan potensi peningkatan spam.

LogRhythm: Dalam sesetengah kes, spam boleh menjadi sangat tidak menentu untuk melupuskan. Walaupun ia adalah haram untuk pedagang untuk terus menghantar mesej kepada anda selepas anda telah menarik diri, sebahagiannya pada dasarnya mengabaikan ini dan terus menghantar surat dalam mana-mana.

Pendekatan yang ideal untuk mematikan spam ini adalah untuk memboikot mel yang tidak diingini. Ini secara semulajadi akan menghantar mana-mana e-mel yang anda dapat dari mereka ke folder sampah anda.

Oliver King: Saya mempunyai dua akaun e-mel. Beberapa hari yang lalu, saya jelas mengetuk tangkapan yang salah dalam rekod Gmail saya, dan sekarang saya sedang direndam dalam akaun CenturyLink dengan promosi yang tidak diingini dari pelbagai tempat. Bagaimana saya akan menghentikan ini?

Webroot: Labelkan mesej sebagai spam atau sampah dari program Gmail anda. Melakukan demikian akan membantu mengurangkan jumlah spam yang anda dapatkan.

LogRhythm: Pendekatan ideal untuk menyederhanakan ini adalah dengan menggunakan penapis. Google mempunyai jawatan yang hebat tentang bagaimana fungsi penapis dan bagaimana anda boleh memanfaatkannya untuk menangani isu ini.

Oliver King: Untuk beberapa bulan kebelakangan ini, saya telah mendapat dua hingga empat mesej e-mel setiap hari dari alamat Rusia. Saya mungkin mahu menyedari apa yang mesej-mesej ini, bagaimanapun, yang paling penting mungkin ingin mengakhirinya.

Webroot: Sekiranya mesej-mesej ini berasal dari alamat yang serupa, anda sepatutnya mempunyai keupayaan untuk menghalang alamat tersebut atau menyemaknya sebagai sampah atau spam.

LogRhythm: Mungkin alamat e-mel anda telah salah dimasukkan ke dalam senarai peruntukan mereka. Pendekatan yang ideal untuk memadam spam ini adalah membuat boikot mempunyai nama e-mel pengirimnya.

November 28, 2017